Mig33 Forum • Pogledaj temu - BERMUDSKI TROUGAO-pitanje bez odgovora
 
Prijavite se

Prijavite seRegistruj se

Gosti ne mogu chatati

BERMUDSKI TROUGAO-pitanje bez odgovora

Svakome se od nas nekada dese stvari koje ne možemo objasniti. Podijelimo te događaje ovdje.

BERMUDSKI TROUGAO-pitanje bez odgovora

Postod x3m1rx » Pon Maj 31, 2010 9:31 am

Bermudska misterija (2)
Pitanja bez odgovora
Eksperti americke istražne vojne komisije nisu mogli pronaci ni najmanji razlog koji bi mogao racionalno objasniti što je omelo pet iskusnih zrakoplovaca iz zlosrecne eskadrile, prilikom pokušaja slanja poziva u pomoc.

Za to vrijeme, u svim okolnim vojnim bazama i na civilnim aerodromima, dan je znak za uzbunu. Prvi je u pomoc poletio hidro-avion tipa “Martin-mariner”. Bio je to golemi avion koji sa sobom nosi dovoljno goriva za 24 sata leta i s najmodernijom opremom za spasavanje. Avion je opsluzivala posada od trinaest iskusnih profesionalaca.
No, desilo se nesto vise nego nevjerojatno. Poslije samo desetak minuta i s "Marinerom" je prekinuta veza. Nije odgovarao na uobicajne radio-poruke. Jednostavno je nestao. Bez traga i bez poziva u pomoc!
U potragu za “Eskadrilom 19” i “Martin-marinerom”, tog je poslijepodneva, veliki americki nosac zrakoplova “Solomon”, poslao sve svoje letjelice. I ne samo on. Za manje od 24 sata u potragu se ukljucilo vise od 100 brodova, 300 zrakoplova, na stotine jedrilica i motornih camaca. Precesljan je svaki metar mora izmedu Floride, Bermuda i Puerto Ricoa. Ali, nista nije otkriveno: nikakav sumnjiv trag, nikakav avion, nikakva olupina, nikakava mrlja nafte u moru...
Bas nista!
Oko 19 sati, 5. decembra/prosinca, jedna privatna radio-stanica, nedaleko Miamija, na Floridi, uhvatila je veoma slab signal, koji se sastojao samo od dva slova “...FT”, koji su bili dio kodnog obiljezja nestale “Eskadrile 19”. Upravo to je otvaralo nova zanimljiva pitanja: da li je to bio posljednji pokusaj posade nesretnih zrakoplova da uspostave k ...
arhiva mig33 trikova - www.mig33trikovi.tk
Korisnikov avatar
x3m1rx
Vip
Vip
 
Postovi: 480
Pridružio se: Sre Feb 17, 2010 10:30 am
Lokacija: zvidovici
Mig33 Nik: x3m1rx
Mig33 level: 0

Povratak na Paranormala

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gostREKLAMEDizajn i prilagodbu web portala "Mig33 Forum" odradili IT SOLUCIJE. Profesionalni web dizajn po niskim cijenama. Kontakt: +38762/123-101.
cron