Mig33 Forum • Pogledaj temu - ZA osobe rodjene u znaku DJEVICE
 
Prijavite se

Prijavite seRegistruj se

Gosti ne mogu chatati

ZA osobe rodjene u znaku DJEVICE

Pogledajte sedmični horoskop. PLES PO ZVIJEZDAMA

ZA osobe rodjene u znaku DJEVICE

Postod lejla » Pon Feb 15, 2010 5:12 pm

DEVICA

(23.avgust - 22.septembar)

Ime: Virgo je latinski naziv za Devicu
Planeta: Merkur
Boja: Siva, smedja i sve hladne boje
Životinja: Mravi, pčele i sva mala, dlakava stvorenja
Metal: Živa
Drago kamenje: Ahat, mramor
Biljke: Svo zrnevlje kao kukuruz, pšenica i zob

Najnepravednija izreka o Devici:
“Devica je sitničava.”

Zamisli kako je ići okolo sa rečnikom, naoštrenim olovkama, gumenim rukavicama i raznovrsnim alatkama u glavi… Devica sve to stalno nosi i koristi.
Karakteristike

Devica voli da radi i u poslu je precizna i usmerena na pojedinosti, sto donosi savršene rezultate. Problem je u tome što je ovaj znak plašljiv i kritičan jednako toliko kao što je dobar radnik, s toga je malo verovatno da će sebe oceniti velikom ocenom. Devica ima poseban dar služenja drugim ljudima. Takođe je zainteresovana za telo i očuvanje zdravlja.

Creva su organi koji su povezana sa ovim znakom; verovatno zbog njihovog tako složenog oblika kao i zbog vrlo brzog reagovanja na strah. Devica je precizna, savesna, pedantna, racionalna i nepoverljiva. Odličan saradnik, na koga se uvek možete osloniti. Više veruje u razum nego u intuiciju. Okrenuta je zdravlju, poljoprivredi, ali i umetnosti. Živi od sopstvenog rada.
Ljubav

Devica nije spremna na razlike, posebno u ljubavi. Njen glavni savetnik u životu je razum. U intimne odnose stupa tek nakon detaljne analize. Eros je bez topline, strast često odglumljena. Od partnera traži više nego sto je spremna da da. Velika sreća joj se retko smeši.
Prijateljstvo

Značajni su prijatelji Devici verovatno duhoviti i pametni ljudi, a na dno spiska su prijatelji koji je pokušavaju iznenaditi, nije važno da li dobrim namerama. Njena zemljana priroda mrzi biti zatočena na spavanju, postaje uznemirena istog trenutka kada spazi uljeza. Bliski će se prijatelj uvek moći osloniti na njenu inteligentnu i obzirnu ljubaznost. Nikada nije sentimentalna ili ushićena, ali ima jasnu logiku i oštroumne šale.
Posao

Devici je za zdravlje posao od vitalne važnosti i ona će imati šta raditi čak i na odmoru. Rutina je opušta i puno je sretnija kada radi kao crv u tišini, nego osvetljena reflektorima. Ne traži glavnu ulogu, ali potreban joj je stabilan, mentalno osvežavajući posao koji osigurava korištenje oštrog oka i sigurne ruke. S novcem postupa razborito, ali on je ne motivira - čak i kad bi pronašla kokošku koja nosi zlatna jaja, ne bi prestala raditi.

Zanimanja Device su: farmaceut, trgovac, pisac, lingvista, pijanista, slikar, glumac, sportista i pravnik.
Garderoba

Devica se oseća šik i elegantna u dobro skrojenoj i ne previše istaknutoj odeći. Fini tonovi najbolje joj odgovaraju, a njene su omiljene boje tonovi nežnosmeđe, plave i sive.
Slavne Device

Agatha Christie - Keanu Reeves - Majka Tereza - Macaulay Culkin - Elvis Costello - Sean Connery - Claudia Schiffer - Shania Twain - Ingrid Bergman - Cameron Diaz - Richard Gere - Van Morrison - Gloria Estefan - Selma Hayek - Jimmy Connors - Charlie Sheen - Raquel Welch - Leo Tolstoy - Otis Redding - Michael Keaton - Jesse Owens - Barry White - Tommy Lee Jones - Oliver Stone - David Copperfield - Greta Garbo - Sophia Loren - Bruce Springsteen
Korisnikov avatar
lejla
 
Postovi: 78
Pridružio se: Čet Feb 11, 2010 10:19 pm
Lokacija: NiCaZe....:)
Mig33 Nik: crnalabudica
Mig33 level: 0

Re: ZA osobe rodjene u znaku DJEVICE

Postod selmiross » Ned Feb 21, 2010 2:44 pm

Hheh ima istine.. :D
Korisnikov avatar
selmiross
 
Postovi: 8
Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 2:10 pm
Mig33 Nik: selmiross
Mig33 level: 0

Re: ZA osobe rodjene u znaku DJEVICE

Postod eloo_92 » Pon Jan 03, 2011 5:56 pm

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
Korisnikov avatar
eloo_92
 
Postovi: 2
Pridružio se: Sre Dec 08, 2010 1:43 am
Spol: Muško
Mig33 Nik: eloo_92
Mig33 level: 26


Povratak na Horoskop

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gostREKLAMEDizajn i prilagodbu web portala "Mig33 Forum" odradili IT SOLUCIJE. Profesionalni web dizajn po niskim cijenama. Kontakt: +38762/123-101.
cron