Mig33 Forum • Pogledaj temu - Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu
 
Prijavite se

Prijavite seRegistruj se

Gosti ne mogu chatati

Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu

Pogledajte sedmični horoskop. PLES PO ZVIJEZDAMA

Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu

Postod zagonnetna » Ned Mar 21, 2010 10:06 pm

Indijanski horoskop ili horoskop američkih Indijanaca zgodna je alternativa već poznatom standardnom horoskopu

U mnogim segmentima indijanski horoskop je sličan upravo običnom horoskopu, no njegovi su znakovi vezani isključivo uz životinje i njihovu ulogu u prirodi. Također, je usko povezan s totemima koji vrlo igraju vrlo važnu ulogu i indijanskoj kulturi i vjeri, te s prirodnim pojavama koje utječu i na život životinja. Tako u indijanskom horoskopu karakteristike životinja se prenose na ljude.
Saznajte koji ste znak te glavne karakteristike tog znaka


VIDRA (20.1. - 18.2.)

Osobe koje su rođene u znaku vidre snalažljive su, temperamentne, dinamične i nepredvidljive. Vrlo su komunikativne, te dobri govornici u čemu im pomaže sloboda duha i kreativnost. Protiv su bilo kakvih nametnutih društvenih normi, vrlo slobodoumni, pa i neposlušni. Vrlo su intuitivni i emocionalno neopterećeni.
Ukoliko se dogodi ljubavna iskra i kod žena i muškaraca- vidra vrijedi pravilo da su magični ljubavnici. Flertovanje im je zanimacija, može trajati satima, no „vidra“ će se tada povući, praveći se da se ništa nije dogodilo.
Obilježje: kreativnost
Životni moto: Spremni na nove ideje i izazove
Slaže se s gavranom, sokolom i jelenom.
Boja: srebrna


VUK (19.2. do 20.3.)

Osobe rođene u znaku vuka snažne su i intuitivne, s jedne strane vrlo moćne, a s druge strane vrlo plašljive. Umjetničke su i kreativne duše, a ako imaju osjećaj da ih se poštuje, puni se tolerancije i razumijevanja, te iskazuju veliku dozu empatije. Glavni životni cilj im je pronaći ljubav života. Žene-pume vrlo su ženstvene, vole nježnosti. Muškarci-pume imaju vrlo dobro razvijena osjetila za erotizam. Kada se vukovi zaljube, to je duboko i jednostavno procvjetaju.
Obilježje: lojalnost
Životi moto: Za sve postoji rješenje
Slaže se s djetlićem, medvjedom i zmijom.
Boja: tirkizna


SOKOL (21.3. - 19.4.)

Osobe rođene u znaku sokola uvijek su u lovu na ideje, iskustva, poticaje, ljubav. Dinamične su, spremne na pustolovinu, rođeni vođe, no ponekad njihova impulzivna strana dolazi do izražaja.
Žene u tom znaku u muškarcima traže neku vrstu super junaka, te da se ponaša upravo tako, kako bi mu se mogle diviti. Muškarci pak traže princeze, tako dugo dok su oni glavni. Posesivni su i ljubomorni. Sokoli su
vatreni ljubavnici, kojima nije stalo do zagrljaja, predigre i nježnosti.
Životni moto: Poslije mene je potop
Obilježje: dinamičnost
Slaže se s lososom i sovom.
Boja: žuto-zelena.


DABAR (20.4. - 20.5.)

Dabrovi su pravi kreativci, marljivi radnici, strpljivi su i njima niti jedan problem nije nerješiv. Uporni su, stabilni i izdržljivi. Materijalisti su i vole zgrtati bogatstvo, koje im služi kako bi pokazali da su uspjeli u životu. Žene-dabrovi su vrlo ženstvene, ne dopuštaju bilo kojem muškarcu da im se približi. Muški-dabrovi su veliki šarmeri te romantični. Jedni i drugi su vjerni partneri.
Životni moto: Želim slobodu
Obilježje: dosljednost
Slaže se s djetlićem, medvjedom i guskom.
Boja: žuta


JELEN (21.5.-20.6.)

Osobe rođene u znaku jelena imaju vrlo istančan osjećaj za intuiciju, neumorni su te odaju dojam smirenosti i inteligencije. Mogu biti vrlo zabavni i zanimljivi, ali isto tako skloni su sarkazmu i vrijeđanju. Vrlo su snalažljivi, te često imaju i po nekoliko zanimanja.
Jeleni su nemirni i neumorni i uvijek se nadaju da mogu promijeniti stvari vlastitim djelovanjem. Imaju snažnu volju i prilično su velikodušni. Kreativni su i krasi ih dobra intuicija. Žene u znaku jelena privlačne su i izazovne, te mogu imati muškarca kojeg požele. Muškarci u znaku jelena često su nevjerni i vole flertove. Oba spola su kreativna u krevetu.
Obilježje: snaga
Životni moto: Ravnoteža između razuma i osjećaja
Slaže se s gavranom i vidrom.
Boja: narančasta


DJETLIĆ (21.6. - 21.7.)

Osobe rođene u znaku djetlića vrlo su osjećajne, pa možda čak i preosjećajne osobe, vrlo blagog karaktera. Žene su posebno imaju izražene majčinske instinkte, vole dom u kojemu traže sigurnost i zaštitu.
Žene-djetlići vole beskonačna maženja i razmjene nježnosti i uvijek traže još. Kod muškaraca-djetlića situacija je nešto drugačija. Često svoju želju za seksom ne ispoljavaju do kraja, ali im emocionalno zadovoljenje potreba znači više od fizičkog. Oba spola su jako dobri životni suputnici.
Obilježje: osjećajnost
Životni moto: Usrećiti osobe koje volite
Slaže se sa zmijom, vukom i dabrom.
Boja: ružičasta


LOSOS (22.7. - 21.8.)

Osobe rođene u znaku lososa pucaju od snage, ponosa i energije. Vole spontanost, traže svrhu u životu, hrabri su i ambiciozni. Žele biti u svemu najbolji i dominantni, te su zbog toga ponekad umišljeni i arogantni, no u duši su vrlo dobri. Vole izmišljati priče i prepričavati ih.
Žene-lososi vole biti glavne u krevetu, te ljube intenzivno i strastveno. Zavodljive su i muškarce okreću oko malog prsta, vole dramatizirati i raditi scene.
Muškarci-lososi strastveni su i osjećajni ljubavnici. Ljubavna igra ih može toliko ponesti da ju mogu voditi cijelu noć.
Obilježje: Samopouzdanje
Životni moto: Živjeti punim plućima
Slaže se sa sovom i sokolom.
Boja: crvena


MEDVJED (22.8. – 21.9.)

Sanjarenje je jedno od njihovih najznačajnijih obilježja i mogu mu se u potpunosti prepustiti. Imaju nizak prag tolerancije, te vole imati kontrolu. Vole se upuštati u rasprave u nadi da ćete prihvatiti njihovo mišljenje. Mogu biti vrlo dobri prijatelji, ali isto tako podmukli.
I ženski i muški–medvjedi traže da im partner ili partnerica posvete puno vremena, a kada se zaljube iskreni su, predani i lojalni partneri. Kada nađu pravu ljubav žele se vjenčati i imati obitelj.
Obilježje: praktičnost
Životni moto: Otkriti i postići smisao života
Slaže se s guskom i dabrom.
Boja: smeđa i ljubičasta.


GAVRAN (22.9. do 22.10.)

Osobe u znaku vrane vrlo se lako prilagođavaju na samotnjački život, kao i na život u društvu. Druželjubivi su i rado viđeni u društvu. Ponekad su nesigurni i nedosljedni, no u sebi imaju veliku snagu da se nose san bilo čime. Vrlo brzo mijenjaju raspoloženja, što može dovesti do konflikata.
Kada su zaljubljeni daju svu svoju ljubav, a u krevetu su nježni, ali i nezasitni. Žene-vrane jednostavno su neodoljive muškarcima.
Obilježje: diplomacija
Životni moto: Harmonična suradnja
Slaže se s djetlićem, medvjedom i zmijom.
Boja: tirkizna


ZMIJA (23.10. do 22.11.)

Osobe rođene u znaku zmije pametne su i nepredvidljive. Imaju vrlo jaku intuiciju i sposobnost prosuđivanja, te su vrlo realistične. Ne poznaju sredinu, te najbolje funkcioniraju u nekakvim krajnostima. Glavna misao vodilja im je želja za promjenom. U jednom trenutku mogu biti na samom dnu, a u drugom na samom vrhuncu. Žene-zmije vrlo su arogantne, a u seksu su divlje i strastvene, više nego bilo koji drugi znak. U ljubavi su lojalni i žele usrećiti svoje partnera.
Obilježje: preživljavanje
Životni moto: Kretanje iz početka
Slaže se s djetlićem i vukom.
Boja: ljubičasta


SOVA (3.11. - 21.12.)

Zbog svoje moći zapažanja, malo koji događaj može proći nezapaženo pokraj njih. Radoznali su i darežljivi, ponosni i lucidni. Otvoreni su i kažu što misle, ali isto tako rade ono što žele. Spontani su, idealisti, puni entuzijazma, željni avanture, te veliki ljubitelji prirode.
I žene i muškarci-sove u krevetu su vatreni i strasni ljubavnici, vole eksperimentirati. Ne vole se previše vezivati, te su neprestano u osvajačkim pohodima. Isto tako, potrebno ih je dugo loviti u ljubavnu mrežu kako bi pristali biti nešto više od ljubavnika.
Obilježje: mudrost
Životni moto: Pronalazak životnog cilja
Slaže se sa sokolom i lososom.
Boja: zlatna


GUSKA (22.12. – 19.1.)

Osobe rođene u znaku guske odlučne su i ambiciozne. Odlikuje ih marljivost i prilagodljivost novim situacijama, a njihova želja za idealnošću može ih dovesti na sasvim krivi put. Zaštitnički se ponašaju prema osobama koje vole, te su skloni su oholosti. Žene-guske vrlo su maštovite i nježne u krevetu, dok su muškarci guske neumorni ljubavnici. I muške i ženske osobe teško se zaljubljuju, a kada se to dogodi, jednostavno procvjetaju.
Obilježje: upornost
Životni moto: Zadržavanje postignutog
Slaže se s dabrom, medvjedom i gavranom.
Boja: bijela
Korisnikov avatar
zagonnetna
Moderator
Moderator
 
Postovi: 301
Pridružio se: Pet Feb 12, 2010 4:54 pm
Mig33 Nik: zagonnetna
Mig33 level: 0

Re: Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu

Postod diepup » Pon Mar 22, 2010 11:21 am

D0bar Dabar,d0bar Dabar :-P i narawn0 da se slazem s guusk0m ;-):-P:-*
Korisnikov avatar
diepup
 
Postovi: 17
Pridružio se: Čet Feb 11, 2010 6:58 pm
Mig33 Nik: diepup
Mig33 level: 0

Re: Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu

Postod trepushka » Uto Apr 20, 2010 1:15 pm

vuuuuukica :D greeeeeeer 8-} :))
<3...kad ti jednom srce slome,ne vjeruješ nikomee...<3
Korisnikov avatar
trepushka
 
Postovi: 56
Pridružio se: Pon Feb 22, 2010 8:40 am
Lokacija: maglaj <3
Mig33 Nik: trepushka
Mig33 level: 0

Re: Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu

Postod vedad » Uto Apr 20, 2010 4:08 pm

VIDRA :D :D :D
znanje je tek onda znanje kada se stiče naporom vlastite misli a ne pamćenjem.
Korisnikov avatar
vedad
Mig33 Admin
Mig33 Admin
 
Postovi: 637
Pridružio se: Sre Feb 10, 2010 1:16 pm
Lokacija: Brčko
Mig33 Nik: r3st4rt
Mig33 level: 0

Re: Otkrijte šta ste po indijanskom horoskopu

Postod Vanna » Uto Apr 20, 2010 11:06 pm

Jelen - Žene u znaku jelena privlačne su i izazovne, te mogu imati muškarca kojeg požele. O:-) B-)
Iskustvo je nalaženje kraćeg puta poslije dužeg lutanja
Korisnikov avatar
Vanna
Administrator
Administrator
 
Postovi: 786
Pridružio se: Čet Mar 25, 2010 2:50 pm
Lokacija: Doboj
Mig33 Nik: vvaana
Mig33 level: 41


Povratak na Horoskop

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostijuREKLAMEDizajn i prilagodbu web portala "Mig33 Forum" odradili IT SOLUCIJE. Profesionalni web dizajn po niskim cijenama. Kontakt: +38762/123-101.
cron