Mig33 Forum • Pogledaj temu - Sedmični Horoskop
 
Prijavite se

Prijavite seRegistruj se

Gosti ne mogu chatati

Sedmični Horoskop

Pogledajte sedmični horoskop. PLES PO ZVIJEZDAMA

Sedmični Horoskop

Postod lejla » Čet Apr 01, 2010 7:05 pm

OVAN:

LJUBAV: Situacija se popravlja, no i dalje su mogući nesporazumi, greške u koracima ili da doživite da vas voljena osoba pogrešno shvati. Zato je najbolje da svoju naklonost više izražavate djelima, a što manje riječima. Odnos s bliskom osobom bit će uglavnom solidan, pa ako ste u vezi, možete očekivati relativno dobru situaciju, ukoliko izuzmemo opisane manje peripetije. Oni koji su još sami, teže će nalaziti riječi kako da izraze svoju ljubav.
POSAO: Zastoji i stalna sitna živciranja cijelo vrijeme uplitat će vam se u suradnju s ljudima s kojim radite. Posebno će vam biti upitni dogovori, jer sve što pokušate ustabiliti, neće imati čvrste osnove, a okolnosti će se mijenjati iz sata u sat i stvarati prilično nervozno okruženje. Postavite sebi listu prioriteta i smanjite svoja očekivanja, te radite ono što možete. Koliko god vi težili tome da definirate konačne dogovore, ugovore ili sličnu suradnju, pripremite se na odgode, razvlačenja, pa i nesporazume. Tek krajem tjedna stvari će početi dolaziti na svoje, bar kad se o komunikaciji tiče.
ZDRAVLJE: Oslabljeni imunitet i nervoza bit će vaši pratitelji cijeli ovaj tjedan. Nastojte se smiriti i ne dajte da vas sitnice izbace iz ravnoteže.

BIK:

LJUBAV: Kad se radi o ljubavnom životu, bilo bi najbolje da svoja očekivanja smanjite na minimum. Uz Veneru i Mars koji su i dalje u opoziciji prema vašem znaku, možete očekivati daljnji razvoj neslaganja, bezvoljnost za ljubav, određene grubosti ili jednostavno izostanak nježnosti. Vrijeme je dobro za povlačenje u sebe i analiziranje situacije, ali nije dobro za definiranje odluka.
POSAO: Dosta vremena provodit ćete na poslu i truditi se da svima budete na usluzi. Nedostatak kontinuirane komunikacije sa suradnicima učinit će da se pojave određeni nesporazumi ili prolongiranja poslova. Potkraj tjedna sve će početi dolaziti na svoje, ali ćete vi biti toliko umorni da biste mogli doživjeti pravu Pirovu pobjedu. Nedostajat će vam zadovljstva i sve će vam se činti teže nego što objektivno jest. To je i zato jer ćete trebati ulagati mnogo više napora nego inače da biste obavili najobičnije tekuće poslove.
ZDRAVLJE: Bit ćete umorniji nego inače, a i brže ćete se umarati. Bit će to zatvoren krug. Zato koristite svaki trenutak da stanete i odmorite, a kad možete štedite se.

BLIZANCI:

LJUBAV: Ako ste u vezi, stvari će se ovih dana razvijati uhodano i uglavnom stabilno. Vi ćete biti glavni inicijator izlazaka i organizator povremenih zabava. Ići će vam od ruke šale i pošalice, pa bi svoju voljenu osobu mogli oraspoložiti kad joj dođu tužne misli. Iako ćete povremeno biti malo zbrkani, to neće ni malo ugroziti vaš odnos. Oni koji su još sami, imaju prosječno dobre prilike za ljubav.
POSAO: Poslovi će napredovati, a vi se u njima snalaziti i više nego dobro. Osim energije koju ćete evidentno ulagati kako biste bez zadrške obavili svaki vam postavljeni zadatak, tokom ovog tjedna još su mogući blaži nesporazumi ili zastoji u kontaktima. No potkraj tjedna sve se preokreće i pokreće, pa ako očekujete neki dogovor ili pismo, isto će vjerojatno tada i uslijediti. Odnosi s autoritetima i dalje su vam malo problematični, a od ovog tjedna toga postajte sve svjesniji, pa tako i kroz posao.
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se vrlo dobro većinu ovog tjedna.


RAK:

LJUBAV: Otvaraju se prilike za ljubav, kako onim vezanim Rakovima i Račicama, koji produbljuju i učvršćuju svoje osobne odnose, tako i onim koji su još slobodni. Manja količina subjektivnih neraspoloženja bit će zanemariva u odnosu na vanjske dobre osjećajne okolnosti. Jedino što bi moglo zabrinjavati jest zbrka u komunikaciji, mogućnost krivo upotrebljene riječi ili slično. No i to se popravlja potkraj tjedna.
POSAO: Cijeli tjedan još će potrajati previranja i kombinacije oko nekih vaših novih početaka i starih završetaka. Nećete biti na čistu što vam je zapravo najbolje učiniti, pa ćete imati osjećaj da se vrtite u krug. To će vas i naživcirati. Krajem tjedna stvari će krenuti u jednom pravcu, a vama će postati jasno koju poslovnu ponudu prihvatiti, kojeg suradnika izabrati ili na koji način nastaviti započeto. Utoliko će vam biti lakše, no osjećaj nezadovoljstva manifestirat će se kao uvjerenje da ste izgubili vrijeme na nepotrebna razmišljanja. Niste baš potpuno u pravu.
ZDRAVLJE: Nervoza i stalna unutrašnja napetost malo će vam ugroziti inače vrlo dobru kondiciju. Uglavnom ćete balansirati između jednog i drugog.

LAV:

LJUBAV: Neizvjesnot i napetost u vašim privatnim odnosima razvijat će se i dalje. Sve će vas prilično oneraspoložiti, a neki će razmišljati i o prekidu veze. No ono što će biti pozitivno, to je razina komuniakcije, jer ćete, doduše koji put i s odgodom, znati objasniti što osjećate. Voljena osoba će vas uvažavati, ali vam to neće vratiti zadovoljstvo. Trebate biti vrlo strpljivi i razborito sagledavati svoje odnose. Ako u tome uspijete, uvidjet ćete da objektivno gledajući stvari i nisu tkao loše kako su se vama isprva činile.
POSAO: Ovih dana vjerojatno će uslijediti kraće poslovno putovanje sa svim peripetijama koje ćete doživjeti na njemu. Gotovo je sigurno da se radi o zastoju u prometu ili zbrci s papirima, a sve će vas dodatno naživcirati. Taman kad ćete već željeti odustati od svega, a to će biti potkraj radnog tjedna, stvari će doći na svoje i pokrenuti se, pa se pripremite na žestoki finiš, jer ćete u kratkom vremenu morati nadoknaditi sve ono što je čekalo ne vašom krivnjom. Uz manjak energije i vikend pred vratima bit će to još jedan razlog da gubite živce. Ipak, ne dajte da vas to onreaspoloži. Gledajte na to očima optimista – ipak se kreće!
ZDRAVLJE: Bit ćete napeti, a nedostajat će vam snage. U takvim okolnostima trpjet ćete sve posljedice stresa. Pokušajte se sabrati i odlazite ranije u krevet kako biste se dovoljno naspavali.

DJEVICA:

LJUBAV: Dani koji su pred vama otvorit će vam priliku da zajedno s partnerom (partnericom) otkrijete neki novi ambijent, odete na prelijep izlet ili kraće putovanje. Vaši međusobni odnosi bit će prilično skladni, a vi ćete u njima blistati. S lakoćom ćete raspravljati o vrlo zanimljivim temama, a diskusijama neće nedostajati ni strasti, dakako konstruktivne. Imat ćete osjećaj da dijelite i više od ljubavi, a to su još mnogi zajednički interesi do kojih ćete ovih dana doći. Samci bi na sličnim izletima mogli sresti zanimljivu osobu.
POSAO: Novac koji očekujete očekivat ćete još do potkraj ovog tjedna. Tada bi sve trebalo ili sjesti na vaš račun, ili se razjasniti. Nećete biti u poziciji da utječete na tok stvari, jer će se sve odvijati po nekom vama nepristupačnom i nejasnom planu. No na kraju će se sve povezati kako treba. Problem će nastati kad osjetite da su vaši financijski apetiti nerealno narasli, a primjereno njima i vaše nezadovoljstvo. Ne bi bilo loše da pročitate neku priču o pohlepi i zaustavite se na vrijeme. Lijepo je raditi i zaraditi, ali u svemu treba biti i realan.
ZDRAVLJE: Dobro ste, a tako će biti i ovaj tjedan.

VAGA:

LJUBAV: Svakog dana vi ćete sve više i više učvršćivati svoju vezu, a ona će se razvijati sve bolje. Neće tu doduše biti nekih velikih izljeva ljubavi, nego će se raditi o izgrađivanju osobnog odnosa korak po korak. Polako, ali stabilno. Zbog svega ćete se osjećati sigurno i s povjerenjem gledati u lice voljene osobe. Oni koji su još sami, bit će potpuno svjesni svog šarma, pa će se tako i ponašati. Rezultati vjerojatno neće izostati.
POSAO: Cijeli tjedan bit ćete glasniji nego inače. Stalno ćete druge upućivati što i kako da rade, a najvjerojatnije se radi o sitnicama. Bit će i onih kojima će zasmetati vaša revnost i želja za preciznošću, pa se pripremite na moguće tračeve ili prigovore. Da ste ipak u pravu, svima će postati jasno potkraj tjedana, kad će vaš pristup poslu biti opće prihvaćen, svidjelo se to nekome ili ne. Možda nećete biti najbolje povezani sa suradnicima, ali poslovna korespondencija će napokon profunkcionirati.
ZDRAVLJE: Nervoza sitnijeg tipa i sklonost ka pretjerivanju u hrani i piću bit će obilježja ovog tjedna. Nađite i održavajte vama toliko važnu mjeru.

SKORPION:

LJUBAV: Ljubavna renesansa se nastavlja, a vi se u njoj razmahujete sve više i više. Sad je vrijeme da otkrijete svoje osjećaje, da prigrlite voljenu osobu i da krenete u ostvarivanje zajedničkih planova. Ili bar da uživate u svemu što vam život pruža kad se radi o privatnim odnosima. Ne trebamo ni spominjati da ovo vrijedi i za one koji su u vezama i za one koji su još sami. Samo nastavite dalje.
POSAO: Za razliku od ljubavnog života koji vam je prebogat, na poslu će uglavnom vladati zatišje. No to će vam na neki način i odgovarati, jer ste prepuni ideja i vizija. Stoga se uglavnom okrećete sebi i sagledavate stvari iz malo dublje perspektive. Dani su odlični za analiziranje vlastite podsvijesti, prepoznavanje i shvaćanje pravih uzroka i motiva zašto nešto zapravo činite, što zapravo želite, pa tako i u poslu. Možda tek sad otkrijete čime biste se željeli baviti. Psiholozi, psihijatri, umjetnici i alternativci rođeni u znaku Škorpiona imat će pune ruke posla.
ZDRAVLJE: Dobro ste i vrcate od energije, a jedina opasnost leži u tome da ne pretjerate s aktivnostima.


STRIJELAC:

LJUBAV: Nemate vjetar u leđa, ali nemate ni protiv sebe. Tako bi se najkraće moglo opisati stanje u vašim osobnim odnosima. Veze će se razvijati uhodano i pomalo konvencionalno, a neki od vas će poželjeti malo avanture. Čisto onako da razbiju monotoniju. Drugi će se pak okrenuti višim sferama i upuštati u diskusije o dalekim pitanjima u koje će uspješno uvlačiti i voljenu osobu. Oni koji su još sami, uglavnom će profitirati od prijatelja, bar kad se o osjećajnom životu radi.
POSAO: Sloboda i daljine su nešto bez čega ne možete zamisliti život. Ovih dana mogli biste se uplesti u rasprave sa kolegama na poslu o temi koliko je tko privilegiran, koliko ima ili nema slobode na radnom mjestu, što je kome dopušteno, a kome nije. Bit će zanimljivo kad se krajem tjedna otkriju zaključci da ste vi jedna od najprivilegiranijih osoba. Zato budite korektni prema suradnicima i ne gunđajte kad su u pitanju vaše zadaće. Eventualni novi poslovi neće se pokrenuti prije kraja tjedna.
ZDRAVLJE: Mučit će vas sve pomalo i ništa određeno. Može se reći da se prosječno dobro.

JARAC:

LJUBAV: Bez problema ćete nalaziti zajednički jezik s partnerom (partnericom), no ne onaj verbalni, nego osjećajni. Zato jedno drugom pristupite bez suvišnih riječi. Sve što budete govorili može biti pogrešno protumačeno, pa iako biste kasnije lako otklonili eventualni nesporazum, koštalo bi vas živaca. Oni koji su još sami vjerojatno će imati problema s izražavanjem onog što osjećaju, pa je najbolje da to jednostavno pokažu nekim darom ili djelom.
POSAO: Vrlo je vjerojatno da ćete imati kontinuirane rasprave s vama nadređenom osobom. Bit će to neka kombinacija kalkulacija, preispitivanja mogućnosti za posao, te raznih kombinacija mogućih dogovora. Sve će vas pomalo i naživcirati, jer ćete držati da vi uvijek znate što želite, a onda znate i što radite, pa čemu onda sve to? Tim više jer se do nekog konsturktivnog zaključka neće doći sve do potkraj tjedna. Izdržite još te (za vas male) napore, jer je to jednostavno nešto kroz što morate proći. Gledajte to kao na dio cjeline koja je dugoročno vrlo, vrlo dobra. Bar kad se o poslu radi.
ZDRAVLJE: Uglavnom ćete se živcirati, a radit će se o sitnicama. Sjetite se konačnog cilja koji ste sebi postavili i mirno idite dalje.

VODENJAK:

LJUBAV: Ako su vaši osobni odnosi već postali neskladni, pokušajte sve smiriti filozofskim pristupom i izdignite se iznad problema. Ne okolišajte kad treba zanemariti sitnice i uzdajte se u vjeru da vrijeme liječi sve rane, pa će se i vaš odnos kad tad popraviti. Samo strpljenjem i tolerancijom možete sad svoju vezu održavati na zadovoljavajućoj razini. Oni koji su još sami, vjerojatno će biti zaokupljeni nekim drugim temama, a manje ljubavlju.
POSAO: Možda još čekate papire povezane s inozemstvom, vizom ili stipendijom. Tako će biti i do potkraj ovog tjedna kad bi se stvari konačno trebale ili pokrenuti ili razjasniti. Primjerneo tome, vi ćete i krenuti u ostvarivanje onog što ste zamislili, a ako pakirate kofere, ne pretjerujte s količinom stvari, jer ćete tome biti skloni. Oni koji se bave intelektualnim radom, a posebno profesori, krenut će u realizaciju jednog njima dragog i dugoročnog plana. Iako u početku neće imati željenu podršku, ipak će uspjevati pokrenuti stvari, a onda i dosljedno nastaviti dalje.
ZDRAVLJE: Pad energije i imuniteta učinit će vas osjetljivijom osobom. No znat ćete se nositi s prolaznim tegobama tako što im nećete pridavati prevelik značaj.


RIBE:

LJUBAV: Sanjive ste prirode, a ovih dana imat ćete priliku to i pokazati kroz osobne odnose. Sve će se odvijati kao u nekom starom romantičom filmu, a vama će to posebno goditi. Mašta koju ćete unositi u svoju vezu oplemenit će grubu realnost oko vas. Voljena osoba će vas podržavati, a vama će to biti izuzetno drago. Na trenutke ćete potpuno zaboraviti na ne tako davnu tugu koja vas još povremeno muči. Samci će imati lijepe prilike za upoznavanje novih osoba i uspostavljanje bliskih odnosa.
POSAO: Doprinosi drugih poslu koji zajednički radite bit će predmet oko kojeg će se cijeli tjedan ispredati svakakve priče. I kad krajem tjedna stvari postanu jasnije, vi ćete i dalje biti skloni promjenama na poslu ili čak i posla. No kad realno sagledate okolnosti, po tko zna koji put uvidjet ćete da vam je sasvim dobro tu gdje jeste i da je vrlo upitno kako bi vam bilo da se upustite u naglu promjenu. Samo ako ste sasvim sigurni i imate garancije na papiru, pravno provjerene, možete promijeniti nešto u vezi svog rada. To je tako zasad.
ZDRAVLJE: Bit ćete dobro i imati dovoljno snage i energije cijeli ovaj tjedan.
Poslednji put menjao Vanna dana Čet Jul 22, 2010 11:38 pm, izmenjena samo jedanput
Razlog: Naslov-velika slova
Korisnikov avatar
lejla
 
Postovi: 78
Pridružio se: Čet Feb 11, 2010 10:19 pm
Lokacija: NiCaZe....:)
Mig33 Nik: crnalabudica
Mig33 level: 0

Povratak na Horoskop

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gostREKLAMEDizajn i prilagodbu web portala "Mig33 Forum" odradili IT SOLUCIJE. Profesionalni web dizajn po niskim cijenama. Kontakt: +38762/123-101.
cron